Vårt hem sundsvall

Vi har några av våra produkter hos vårt hem i Sundsvall. De erbjuder främst stora versionen av våran tomte. Vi är mycket glada och tacksamma att ett urval av våra produkter finns hos återförsäljaren. Förutom saker ifrån oss så saluför de heminrednings detaljer till ditt hem. Det finns många fina saker hos dem och de kan säkerligen hjälpa dig att hitta just det du behöver för att förgylla hos dig därhemma.

Vårt hem ligger centralt i Sundsvalls stadskärna, i den delen av Sundsvall som kallas stenstaden. De finns i korsningen Nybrogatan och Kyrkogatan. I närheten så finns det välkända hotellet Knaust som numera heter Elite Hotell Knaust. Samt så finns även det kända Hotel Grand Sundsvall i närheten, det heter Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall. Barer i närheten är bland annat Lion Bar Sundsvall och The Bishops Arms Sundsvall. Så dessa landmärken borde hjälpa dig att hitta till denna fina affär.

sittande i vårt hem
Sittande i vårt hem

En bild inne i butiken i Sundsvall. Han sitter bekvämt på en stol skönt med en kudde. Ser nöjd ut i blicken.

vårt hem sundsvall
Skyltfönster sundsvall

En gubbe som tittar ut mot gatan och spejar vad det är som händer därute.

Utbud främst till jul

Det är främst de allra största storlekarna ifrån oss som finns i erbjudandet. Men det finns även ett fåtal av de mindre i utbudet. De finns normalt att köpa hos dem när julen närmar sig. Om du är där annan del av året, så kan du gärna fråga personalen om de finns att köpa så hjälper dom dig att hitta rätt produkt för just dig.

Adress till Vårt hem:

Vårt Hem
Nybrogatan 10
85230 Sundsvall

Butiken ligger nära Hotell Knaust i Stenstan.
Google maps: https://goo.gl/maps/eju57zfUWvugXrik9

Ni är varmt välkomna

Extern länk

Mer information finns facebook sidan. Vårt hem på facebook .