Kontakta oss

Du kan kontakta oss genom att ringa, göra inlägg på våran facebook sida eller genom att skicka e-mail över det formulär som finns längre ned på denna sida. Vi har en även en sida där de vanligaste frågorna vi får finns besvarade.

FAQ Frequently asked questions

Under vanligt ställda frågor så finns svar på många av de frågor som vi brukar få. Så ett bra råd är att gå in där och kika först för att se om din eller er fråga redan är besvarad där. Självklart kan ni kontakta oss om ni har fler frågor.

Svar på vanligt ställda frågor till oss på FAQ Frequently asked questions.

Kontakta oss Facebook

Gå gärna in på facebook och gilla oss. Du kan gärna skicka meddelande till oss över facebook går också bra.

Tomtar & Troll på Facebook

Besök oss

Det går att besöka oss eller köpa våra produkter hos en av våra återförsäljare. Det finns ofta ett urval av våra varor året om, men det är oftast mer påfyllt med produkter när julen närmare sig.

Återförsäljare gamla stan

Våra produkter säljs i en affär i gamla stan Stockholm. Det är en återförsäljare som har ett visst utbud av de saker som vi tillverkar. Försäljning sker året om. Normalt ett mindre utbud över sommarhalvåret, sedan mer varor till jul månaderna november och december. Vi har funnits på olika adresser i gamla stan, numera finns våra produkter i en butik som ligger på Västerlånggatan i gamla stan

Adress gamla stan:

No 10.
Västerlånggatan 11
111 29 Stockholm

Försäljning på skansen

Du kan även besöka oss på Skansens julmarkmad. Vi är där när markanden är öppen.

Atelje i nacka (även försäljning)

Vid ett fåtal tillfällen om året så sker försäljning i ateljen där våra produkter tillverkas. Som sagt, det är Tomteförsäljning i Hästhagen ett fåtal gånger per år, vid dessa försäljningstillfällen kan det finnas möjlighet att träffa tillverkarna.

Adressen till ateljen:

Östervägen 8
131 33 Nacka, Sweden
08-105629

Skicka din fråga till oss.

Använd formuläret nedan för att skicka ett meddelande direkt till oss.

Om du/ni inte får så snabbt svar som ni önskar så kan ni kontakta oss på något av de sätt som står beskrivet högre upp på denna sida. Ring oss eller skicka meddelande över Facebook.

Vi ser fram emot att få kontakt med er och kunna hjälpa er att hitta er unika present, gåva eller minne.