Skansen julmarknad

Tomtar på skansen julmarkand. Skansen och julmarknaden är vi på årligen. Vi har en bod där sedan 2016. De första åren stod vi vid dammen. Sedan 2019 så står vi på huvudgatan som heter Marknadsgatan. Så det är lätt att hitta oss. Vi ser fram emot att träffa er där.

Tomtar på julmarknaden skansen.

Julmarknaden har traditioner ända tillbaks till 1903. Den pågår huvudsakligen på helgerna i december månad fram till julafton. Exakta datum varierar år från år. 2019 Var första dagen på marknaden den 30e november och sista dagen var den 22a december. Vi har öppet de dagar som marknaden är öppen och då finns tomtar och kanske några troll till försäljning. Mer information om skansens julmarknad finns på denna länk http://www.skansen.se/sv/julmarknad

Tomtar Skansen julmarknad 2019

Ny plats för oss med försäljningsstånd på marknadsgatan. Marknadsgatan ligger centralt på skansens julmarkand och Vi är mycket glada och tacksamma över att ha en så bra plats detta år. Vi vill passa på att tacka alla besökare som kom förbi oss.

Skansen sommarmarknad 2019

Även på sommarmarknaden har vi ett försäljningsstånd 2019. Många besökare kom förbi och var intresserade av våra produkter.

Tomtar Skansen julmarknad 2018

Tredje året med försäljning vid dammen.

Skansen julmarknad 2017

Det andra året för tomtar & troll på den välbesökta marknaden.

Skansen julmarknad 2016

Första året på skansens underbara julmarknad för oss.

Försälning även i webshoppen

Förutom att vi säljer tomtar och troll på skansen så finns våra produkter även till försäljning i webshopen.

Information om skansen och tomtar

På skansen så finns det många olika fädbodar och hus ifrån olika delar av Sveriges landsbyggd. I närheten av vissa av bondgårdarna och husen kan man tänka sig att det har bott en tomte. Det kan även vara så att de kanske har kommit med och att några bor på skansen. Det vet man aldrig.