Butik gamla stan Stockholm

I en butik i gamla stan Stockholm som heter No 11 säljs ett urval av våra handgjorda produkter som vi tillverkar. Det finns både tomtar och troll till försäljning. Affären heter No 11 då den ligger på gatunummer 11.

Tomte butik gamla stan
Tomte butik gamla stan

Affärer gamla stan

Västerlånggatan är en lång gata som ligger mitt i gamla stan Stockholm och sträcker sig ifrån Drottninggatan hela vägen fram till Österlånggatan. Det finns ett stort utbud av mysiga butiker gamla stan. I många affärer i gamla stan hittar du souvenirer och fint konsthantverk av svenska och utländska tillverkare. Västerlånggatan gamla stan med sina många souvenirbutiker är en populär shoppinggata för turister och stockholmsbesökare. Det finns många möjligheter till mycket bra shopping och att handla olika fina souvenir och hantverk av olika slag.

Österlånggatan Stockholm

Tidigare hade vi en egen butik som låg på Österlånggatan gamla stan Stockholm. I den mycket populära och omtyckta butiken sålde vi alla våra varor i olika storlek och utförande. Efter några härliga år på den adressen så flyttade vi affären till några olika platser i för att slutligen bli en del av butiken No 11 som ligger på Västerlånggatan gamla stan.

Västerlånggatan Stockholm

Numera finns ett urval av våra produkter i butiken på Västerlånggatan Stockholm. Utbudet kan variera något beroende på säsong, oftast är det mer varor till hösten när julen börjar närma sig. På sommaren finns det också ett visst utbud. Fråga gärna någon av de vänliga försäljarna om du inte hittar den produkt du söker så hjälper de dig vidare.

I affären säljs även mycket annat att shoppa och den är värd ett besök. Här kan du hitta en unik och personlig gåva eller en present. Om du är här på resa kan du hitta ditt alldeles egna reseminne som du kan köpa direkt i butik gamla stan.  

Västerlånggatan gamla stan Stockholm
Västerlånggatan gamla stan Stockholm

Butik adress :

Västerlånggatan 11

111 29 Stockholm

Öppettider:

Måndag – Söndag 11:00-18:00

Google maps: https://goo.gl/maps/qy9Y2LiZi6r1XddH7

Kontakta oss

Kontakta oss